Kedves Vendégeink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 JÁRVÁNY IDEJE ALATT A RÓZSA FÜRDŐ HÁZIRENDJE AZ ALÁBBI RÉSZEKKEL EGÉSZÜL KI:

A vendégek a fürdőbe való belépéssel és a belépő megvásárlásával elfogadják a házirendet és annak kiegészítését és kötelezettséget vállalnak annak betartására.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy jelen házirend a Rózsa Fürdő meglévő házirendjével együttesen alkalmazandó.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fürdőlátogatók magatartása, szokásai alapvetően befolyásolják a medencék vízminőségét, jelen helyzetben pedig még nagyobb hangsúlyt kap a helyes higiénés fürdőkultúra.

Vigyázzunk magunkra és egymásra is!

Kérjük, fürdőlátogatása során ügyeljen az alábbiakra:

Amennyiben a fürdőlátogató vendégek száma eléri az egyidejű maximális kapacitást, úgy a fürdő átmenetileg szüneteltetheti a jegyárusítást.

Medence Egyidejű megengedett terhelés
Aromamedence 17 fő
Beltéri úszómedence 40 fő
Merülőmedence 2 fő
Gőzkabin 8 fő
Finn szauna 5 fő
Infra szauna 4 fő


TÁVOLSÁGTARTÁS:

A nem egy háztartásban élő vendégek között legalább 1,5 méteres védőtávolság megtartása kötelező. A medencékben a nem egy háztartásban élő vendégek között legalább 2 méteres védőtávolság javasolt. A medencékben engedélyezett egyidejű fürdőző szám semmilyen körülmények között nem léphető túl.

SZAUNAVILÁG:

A szaunákban és a pihenőterekben a legalább 1,5 méteres védőtávolság megtartása kötelező.

A fürdő épületében 1,5 méteres távolság betartásával tartózkodhatnak a sorban álló vendégek, illetve a bejutásra várók. Amennyiben a belső térben tartózkodók száma eléri a maximumot, úgy a további érkezők az épületen kívül tartózkodhatnak, ott is az egymástól 1,5 m távolságot betartva.

Strand nyitását követően: A jegypénztárnál egy háztartásba tartozók közül csak egy álljon be a sorba, a többiek, kérjük, az épület előtt várakozzanak. A jegyvásárlást követően, kérjük, hogy az épület előtt rögzítsék karjukon a strandszalagot, majd kollégáink a kézre felerősített strandszalagok felmutatását követően engedik be vendégeinket a strand területére.


Rózsa Fürdő vezetőség