A kisvárosi fürdők minden adottságával rendelkezik a Tótkomlós központjában lévő Rózsa Gyógyfürdő: családias a hangulat, van hangos hancúrozásra alkalmas tér és van a gyógyulóknak, a csendes pihenésre vágyó vendégeknek kialakított pihenőövezet.

Szűcs Szabolcs fürdőigazgató a tavalyi évet értékelve elmondta, fejlesztéseiket folytatják. Eddig bővítették a játszóteret; csúszdák kerültek a gyermekmedencébe; óriástelevízót nézhetnek nyáron a gyógymedencében, télen a benti medencetérben fürdőzők; beüzemeltek egy infraszaunát; felújították a kinti öltöző kabinjait; vettek új sporteszközöket.

– Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a közösségi médián keresztül is. Az online szépségversenyünkre 43 hölgy nevezett. Képeikre 17 ezernél több like érkezett. Facebook-oldalunk követőinek a száma nőtt, már több mint 3200-an követik figyelemmel a Rózsa Gyógyfürdő bejegyzéseit, az elérési szám meghaladta a 1,5 milliót. Mindent megteszünk, hogy a vendégek tájékozódhassanak: hirdetünk, kiépítettünk e-mail-bázist, hogy minél többen értesüljenek a fürdővel, gyó­gyászatunkkal, a városüzemeltetési részlegünkkel kapcsolatos aktualitásokról – mondta el.

Szűcs Szabolcs az újdonságok sorából kiemelte: egyedi Rózsa Gyógyfürdő-logóval ellátott termékeket gyártattak; gyermektáborukat idén is meghirdetik, olyan jó volt a fogadtatás; bérletvásárlási akciójuk is meghozta a várt eredményt. Ami nem látványos, de fontos a biztonságos üzemeltetés érdekében, arra is áldoztak: a medencék fűtés-korszerűsítését elvégezték, a főépületek fűtése megújult, a nyári öltöző épületének a páramentesítése, festése megvalósult.

– Nagy tervünk a gyógyászati részlegen a tornamedence felújítása, új gyógyászati eszköz beszerzése is. Folytatjuk a gépészeti háttér karbantartását. Billenővödrök várják majd a felnőtteket, a gyerekeket. Büszkén állítjuk, hogy mi vagyunk a Dél-Alföld legszebb rózsája, a vidék fürdője! – mondta a vezető. Hozzátette: az idei évre is tartogatnak újdonságokat, színes programokat, akciókat, nyereményjátékokat.